Aura

De aura is de uitstraling, het krachtveld van geestelijke energieën die het fysiek lichaam omhullen. De uitstraling van de aura varieert van 12cm tot 20 cm. De menselijke aura bestaat uit 6 magnetische velden met elk een eigen specifieke functie. De aura beschermt ons tegen negatieve invloeden van buitenaf. Het is een filter, bestaande uit verschillende krachtvelden. Zoals in onze bloedbaan en in onze meridianen blokkades (stolsels) kunnen optreden, zo kunnen deze ook in onze aura ontstaan.    

 

Een aura is voor veel mensen met het blote oog niet zichtbaar, maar is voor praktisch iedereen wel goed voelbaar. Alles wat leeft straalt een energie uit en heeft dus een aura. Denk maar aan de bomen in het bos hoe goed je je voelt na een heerlijke wandeling de energie van de bomen hebben je letterlijk weer opgeladen. Dit is voor de meeste mensen voelbaar, alleen ben je vaak niet bewust waar het vandaan komt.

Door de uitstraling van de aura laat je zien hoe het met je is, dit doe je niet bewust. je kent het vast wel dat je bij de ene persoon je goed voelt en bij de andere  ervaar je van hier voel ik me niet prettig. Dit heeft  te maken met de uitstraling van de aura.

Aurabehandeling

Wanneer je aura vervuild is, zoals een filter dat dichtslibt, kunt je allerhande klachten ervaren. Je kunt hierbij denken aan vermoeidheid of lichamelijke klachten. Ook kun je je snelle overprikkeld voelen door informatie van buitenaf. Een aurabehandeling richt zich op het herstellen van de beschermende werking van je aura.