Voetreflexmassage

Als ik de voeten aanraak is dat zacht en stevig , het is een heerlijke aanraking die je tot rust en ontspanning kunnen  brengen.
De dagelijkse spanningen vloeien weg, en je staat weer stevig met beide voeten in de wereld.

Neem een uur tijd voor je zelf en kom tot ontspanning    06-40087664

Op de voeten worden alle organen, spieren en zenuwen van het lichaam gereflecteerd. Tijdens een behandeling werk ik met de hele voet. Door het bewerken van de reflexen kunnen de aanwezige spanningen en blokkades opgespoord en weggenomen worden, waardoor het lichaam zelf weer in balans kan komen en zo het genezingsproces kan beginnen.
 
Bij voetreflex therapie wordt dus niet de ziekte behandeld, maar de zieke mens in zijn totaliteit. De voetreflex massage voelt ontspannend aan. 
 
Deze manier van aanraken is zeer waardevol om bij kinderen ,of ouder en kind toe te passen. bv. bij slaapproblemen, buikpijn , of als u het als ouder het niet meer weet.
     
Bij gezonde mensen zijn lichaam en geest in balans. Mocht er een verstoring optreden dan heeft het lichaam zelf een groot herstellend vermogen. Door allerlei oorzaken zoals werkdruk, verkeerde werkhouding, maar ook door verkeerde voeding en psychische problemen, kan er echter een dusdanige blokkade optreden, dat het lichaam niet meer in staat is zichzelf te herstellen. Dit kan tot gevolg hebben dat een bepaald orgaan of lichaamssysteem niet goed meer functioneert, waardoor er klachten ontstaan.  
 

Mijn behandeling en gesprekken zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde maar het kan uitstekend aanvullend ingezet worden.