Lymfe massage

Lymfe massage is een massage waarbij heel je lichaam zacht en met rijkelijk veel, en verwarmde olie gemasseerd wordt, Lymfe staan voor engelen energie. Genieten spelen lachen. Naar mijn inzien zoals het leven bedoelt is.

Een heerlijke full-body massage ontwikkeld op basis van aanwijzingen van het Amerikaanse medium Edgar Cayce. Info of afspraak 06-40087664

Het lymfevatenstelsel heeft twee belangrijke functies in je lichaam:

het versterkt je afweer en het haalt afvalstoffen, ziektekiemen, gifstoffen uit het lichaam; maar voert ook op andere niveaus af datgene wat niet bij jou past: emoties die niet bij je passen, negatieve spanningen die niet bij je horen, gedachten en inzichten die niet van jou zijn.

En het brengt je in contact met het licht in je, het brengt je bij jouw innerlijke leiding, zodat je weer kan gaan ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn. 

Het lymfevatenstelsel is één van de meest belaste doorstromingssystemen bij de mens. We krijgen te veel afvalstoffen binnen en veel van deze afvalstoffen kunnen niet helemaal verwerkt worden en blijven dan achter in het lichaam, waardoor ze klachten of pijn kunnen veroorzaken.

De lymfe massage ondersteunt de functies van het lymfevatenstelsel.

Het is een zachte, activerende massage, die het lichaam helpt om achtergebleven afvalstoffen af te voeren. Je kunt het zien als een schoonmaakmassage voor het lichaam. Het stimuleert het zelf genezend vermogen in je.

Mijn behandeling en gesprekken zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde maar het kan uitstekend aanvullend ingezet worden.